#

Fabory

Fabory is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, moeren, bouten en andere bevestigingsmiddelen. Het bedrijf werd opgericht in 1948 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van bevestigingsmaterialen in Europa. Fabory levert een breed scala aan producten voor diverse industrieën, waaronder de bouw, de machinebouw, de infrastructuur en de maritieme sector.

Fabory's producten zijn gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en duurzaamheid. Veel van hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om te bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en frequent gebruik. Dit maakt ze ideaal voor professionele gebruikers die een hoge kwaliteit en duurzaamheid vereisen.

Fabory's bevestigingmaterialen zijn ook ontworpen om efficiëntie en gemak te bieden. Bijvoorbeeld, ze leveren schroeven met een verlengde hals, voor eenvoudige bevestiging en snelle installatie, en slechts met een snelkopschroevendraaier . Ook bieden ze bevestigingsmiddelen met specifieke eigenschappen zoals corrosiebestendigheid, hittebestendigheid of magnetisch vermogen voor specifieke doeleinden.

IP Sanders is leverancier van het zeer uitgebreide assortiment Fabory bevestiging materialen. Bouten, moeren, ringen, pennen, bussen, schroeven, spieen, haken en ogen vind u in dit pakket. In ons magazijn hebben wij een breed assortiment bevestigingsmaterialen op voorraad. Vraag onze productspecialist naar wat de juiste keuze voor uw toepassing is.

Bestellen?
Vind Fabory producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten