#

Bezoek het SKF R&D lab in het experience center in Houten

18 januari 2024

Verbeterde energie-efficiëntie en kostenreductie kunnen worden bereikt door machines te verkleinen en de snelheden en belastingen te verhogen. Als gevolg hiervan zijn machines onderhevig aan hogere stressniveaus. Lagers vormen uiteraard geen uitzondering op deze trends en dragen in hoge mate bij aan de algehele prestaties. Het opvangen van die steeds hogere spanningen en tegelijkertijd een hoog betrouwbaarheidsniveau garanderen, is een moeilijke opdracht voor lagers.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe SKF betrouwbare lagers voor uw machines kan bieden?

SKF omarmt deze uitdagingen door het uitvoeren van state-of-the-art research & development activiteiten die tegemoetkomen aan een grote verscheidenheid aan eisen in belangrijke industrieën zoals spoorwegen, elektrische voertuigen, werktuigmachines, metaalproductie en windenergie.

In het SKF R&D onderzoekscentrum in Nederland worden uitdagende behoeften op het gebied van wentellagers onderzocht, aangepakt en omgezet in innovatieve oplossingen. De vooruitgang in R&D bij SKF is grotendeels afhankelijk van experimenten en de allernieuwste laboratoriumapparatuur.

Bekijk onze R&D-experttour en krijg een kijkje achter de schermen in onze nieuwe R&D-laboratoria in Houten, waar u een krachtpatser van onderzoek op het gebied van materialen, wrijving, slijtage en smering zult ervaren, gericht op het verbeteren van de huidige technologieën en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Wilt u ook weleens zien en ervaren wat SKF in huis heeft om lagertechniek op een zeer hoog niveau te krijgen en te houden? Lees verder in onderstaande link en meld u aan.

Bezoek het SKF R&D lab in het experience center in Houten

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten