#

SKF Axios - De eerste verdedigingslijn voor uw machines

26 april 2024

Wilt u weloverwogen beslissingen nemen en problemen voorkomen voordat ze zich voordoen? Reken dan op de eenvoudige, draadloze en schaalbare end-to-end oplossing van SKF en Amazon Web Services (AWS) voor het detecteren van afwijkingen.

SKF Axios is geschikt voor gebruik in vrijwel elke industrie*. De oplossing leent zich uitstekend voor de voedingsindustrie, maar ook voor farmaceutische producenten, nutsbedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en nog veel meer.

Altijd aan

Geautomatiseerde technologie bewaakt je machines 24/7, herkent afwijkingen en waarschuwt je als je moet ingrijpen.

Altijd aanwezig

Of het nu smartphone, tablet of pc is: de statusgegevens en meldingen zijn altijd beschikbaar.

Altijd één stap vooruit

Neem objectieve beslissingen en voorkom problemen op voorhand. Hoe uitgebreider de gegevensverzameling, hoe intelligenter het machinaal leren. SKF Axios wordt voortdurend ontwikkeld en verbeterd.

Kenmerken

  • 3D draadloze technologie
  • Machine-learning mogelijkheden
  • Volledig geautomatiseerd
  • App-interface
  • Cloud-gebaseerde oplossing

Voordelen

  • Schaalbaar en kosteneffectief
  • Automatische detective van afwijkingen
  • Eenvoudig te installeren en te gebruiken
  • Data binnen handbereik
  • Betrouwbaar en veilig

Machine learning is de sleutel

SKF Axios combineert SKF's kennis van roterende machines en predictief onderhoud met AWS' industriële AI-diensten om slimmere, betere besluitvorming mogelijk te maken.

SKF Axios verzamelt en analyseert trillings- en temperatuurgegevens om afwijkingen in machines te detecteren en meldingen te geven over de toestand van uw machines. Wanneer abnormale machinecondities worden gedetecteerd, worden gebruikers gewaarschuwd zodat ze kunnen reageren met het juiste onderhoud.

Historische trendgegevens vormen de basis voor machine learning. Hoe meer gegevens er worden verzameld, hoe slimmer en nauwkeuriger de detectie van afwijkingen wordt.

Meer details?

SKF Axios is een complete oplossing, schaalbaar naar uw behoeften. Ontdek hoe het werkt en hoe het uw bedrijf kan helpen.

Download hieronder de brochure.

Of bekijk de producten in de webshop:

*De oplossing is ontworpen voor roterende apparatuur in veilige bedrijfsomstandigheden. Het is niet bedoeld voor gebruik in huishoudelijke apparatuur en toepassingen in gevaarlijke gebieden zoals (maar niet beperkt tot) energiecentrales en offshore olie- en gasplatforms

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten