#

Bezoek de MILWAUKEE 100 YEAR TOUR bij IP Sanders

2 mei 2024

Een eeuw innovatie en kennis, gebundeld in de beste powertools, handtools, accessoires en PBM’s. Dit jaar viert Milwaukee het 100-jarig bestaan! En dat viert IP Sanders samen met onze klanten tijdens de:

MILWAUKEE 100 YEAR TOUR

Tijdens deze tour trekt Milwaukee door België, Nederland en Luxemburg en bezoeken ze 100 dealers. Op 30 mei a.s. zijn ze bij IP Sanders in Wateringen, één van de eerste Milwaukee dealers van Nederland. Kom bij ons langs voor een dag vol live demonstraties, uitdagende challenges en de mogelijkheid om onmisbare gereedschappen te testen en innovatieve oplossingen te bekijken! Bovendien ontvangt u alleen op deze dag een gratis accu bij aankoop van M12- en M18-gereedschappen (voorwaarden van toepassing). Dit is ook uw kans om het populairste M18 FUEL Powerpack te winnen en gewilde giveaways te bemachtigen. Zien we u op 30 mei?

Datum / plaats / tijd

  • Datum:  30 mei 2024
  • Plaats:  IP Sanders - Wateringen,  Turfschipper 27  2292 JC Wateringen
  • Tijd: van 12.00 tot 18.00 uur

Actie

Tijdens de Milwaukee 100 YEAR TOUR ontvangt u een gratis accu bij aankoop van M12- en M18-gereedschappen. Daarnaast geven wij 20% korting  op alle producten van Milwaukee.

Actie voorwaarden:

  • De gratis accu wordt alleen vertrekt als u op deze dag een machine uit de M12 of M18 reeks bij ons koopt.
  • De gratis accu wordt uitsluitend gegeven aan personen of bedrijven die fysiek aanwezig zijn of waar wij op 30 mei met de demotruck op bezoek zijn geweest.
  • 20% korting wordt op alle producten van Milwaukee gegeven m.u.v. producten die al afgeprijsd zijn of in een andere actie vallen.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten