#

Uw MRO partner voor de Europoort

IP Sanders: uw MRO partner voor de Europoort en het Westland

Met drie voorraadhoudende vestigingen in Zuid Holland is IP Sanders gespecialiseerd in de toelevering van technische componenten en ondersteunende diensten voor de Europoort en het Westland. Ons totaalpakket is hierbij gericht op MRO en OEM producten voor de Nederlandse (maak)industrie, onderhoudsbedrijven en aanverwante bedrijven.

Direct beschikbare voorraad in de regio

IP Sanders heeft vestigingen in Bleiswijk, Den Haag en Wateringen. Alle drie de vestigingen hebben een ruime voorraad van actuele MRO componenten en aanverwante producten waarover u direct kunt beschikken. Onze producten leveren wij met een eigen bezorgdienst dagelijks af bij u op locatie, maar bij spoedgevallen kunt u ook producten ophalen aan de afhaalbalie van één van onze vestigingen.

IP Sanders is lid van een overkoepelende coöperatie met in totaal zo’n 28 voorraadhoudende vestigingen in Nederland in de buurt van de klant met ruime MRO voorraden. Wij kunnen uit deze voorraden dagelijks putten en u dus altijd snel en adequaat de juiste producten leveren.

Zeer breed én diep assortiment

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit MRO en OEM producten, onderverdeeld in achttien hoofdproductgroepen en vele tientallen subgroepen. U kunt bij ons dan ook echt alles krijgen wat u nodig heeft in uw bedrijf om uw business draaiende te houden. Kijk voor een eerste indruk eens op onze overzichtspagina in de webshop >

Naast standaard on-stock producten, kunt u bij ons ook terecht voor producten op maat en klant specifieke producten. Meer informatie vindt u op de pagina klantgerichte oplossingen of vraag naar de mogelijkheden bij één van onze accountmanagers.

Wij staan 24/7 voor u klaar

IP Sanders is van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 tot 17:00 uur met uitzondering van de vrijdag tot 16.00uur, zie onze openingstijden. Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden hebben wij een eigen storingsdienst. Deze dienst is 24/7 bereikbaar via een eigen storingsnummer. Zo hoeft u nooit stil te staan en kunt u altijd doordraaien met uw productie. Meer over 24/7 service >

Niet alleen regionale, maar ook landelijke en internationale mogelijkheden

IP Sanders is lid van IP IndustriePartner, een coöperatie van een vijftal MRO leveranciers in Nederland en België. Met een gezamenlijke omzet van ruim 120 miljoen en 28 vestigingen behoort IP IndustriePartner tot de top drie spelers op de MRO markt in Nederland.

Naast onze uitgebreide mogelijkheden in Nederland en België, is er middels het lidmaatschap van ONE-MRO de mogelijkheid om ook internationaal te leveren.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande logo’s.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten